Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wis. Rapids WI/Wakefield MI
    Posts
    72

    Default upload file failed whats up

    i have nothing that looks like these guys are explaining i just have manage attachments this used to be easy what am i doing wrong or what is wrong with the site nobody can ever leave a good thing alone, just when we get it figured out it changes thanks on another note i posted at 10:20 pm and it is showing 4:20 am what is up with that
    Last edited by 67rs; 11-08-2015 at 11:25 PM. Reason: more questions

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Darboy,Wi
    Posts
    2,076

    Default

    Check out this thread for help.
    http://www.johndee.com/vbulletin/sho...es-Please-read

    For whatever reason method 1 doesn't seem to work anymore. Method 2 will still work and allow you to choose file from your computer. Hope this helps.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hebron IN.
    Posts
    475

    Default

    I looked at this thread as well a little confusing and too many steps an easy fix would be for the web guys to Fix method 1
    Why doesnt work anymore? what ever switch they hit they need to flick it back or come up with an easier method.Just saying

  4. #4
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Wis. Rapids WI/Wakefield MI
    Posts
    72

    Default

    thank you i will try it. should be a simple fix but nobody is concerned

  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Rockford, IL
    Posts
    2,217

    Default

    Quote Originally Posted by 67rs View Post
    thank you i will try it. should be a simple fix but nobody is concerned
    Don't get frustrated 67rs. There a number of people that have had issues but it has been hard to nail down the reason because not everyone is experiencing the same thing. There are some people working on it and trying different things. I know everyone wants to solve this once and for all so hopefully John and his team will hit on it soon. Just don't think nobody is concerned. I know a couple weeks back I spent at least 2 hours trying things and reporting results while the board administrator was trying fixes. Hopefully it will be back working the same for everyone as the season gets going in full strength. In the meantime, the "insert image" icon on the toolbar method works best for me.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Oakdale MN
    Posts
    2,202

    Default

    20151013_124227.jpg
    Just tried the insert image, had not been working for me worked this time. Some progress must be being made on this issue

  7. #7
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hebron IN.
    Posts
    475

    Default

    IMG_1077.jpgFinally figured out this insert image thing

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

» John Dee

» September 2020

S M T W T F S
3031 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 123

» Stats

Members: 20,293
Threads: 28,721
Posts: 340,286

» Online Users: 315

15 members and 300 guests
Most users ever online was 2,946, 07-12-2019 at 01:11 AM.

» Today's Birthdays

None
Powered by vBadvanced CMPS v4.3.0