Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Oakdale MN
    Posts
    1,987

    Default issues with Smart Phone on JD

    I have been having issues with posting, and reading posts on my smart phone. It seems to only let me click on 1 to 3 posts to read then like it locks up. I have to exit and reload page to read more, and even then sometimes it wont seem to work. And when it comes to posting it is not working at all, in the past I have had to restart my phone to post. But this is not working for these issues now. All my other phone apps work fine so it is not the touch screen that seems to be at fault, but the site? Has anyone else seem to be experiencing problems on Phones?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    The Keweenaw Peninsula
    Posts
    4,473

    Default

    Are you using forum runner on your smart phone to utilize the discussion board, or just a regular browser? I am not sure what would be causing the problems, but do believe you. I know that the forum runner app runs pretty good.

    I am getting closer to picking up an IT person to help with all the technical issues I have on the site.

    -John

  3. #3

    Default

    Forum runner works great with iPhone app just a 1 time fee.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

» John Dee

» October 2019

S M T W T F S
2930 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 12

» Stats

Members: 20,143
Threads: 27,531
Posts: 325,833

» Online Users: 77

9 members and 68 guests
Most users ever online was 2,946, 07-12-2019 at 01:11 AM.

» Today's Birthdays

None
Powered by vBadvanced CMPS v4.3.0