PDA

View Full Version : Houghton Trip Jan. 31st Thru Feb. 4th



jmmdbq
02-05-2007, 11:58 PM
I would like to start out by giving a big thanks to Chad and the guy's at M&M Power Sports in Hancock for treating me great and supplying me with a rental sled to ride on this years trip to the U.P. I had a blast! Thanks Guy's! Now onto the pictures.

Here is a shot looking down off one of the fire steel bridges into the valley below.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40409.jpg

Looking up the valley from the bridge to the north west.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40410.jpg

My brother on the bridge with his Apex.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40411.jpg

A picture of me on the same bridge.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40412.jpg

Me on the rental Phazer near Wakefield. Put on 295 miles that day!
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40413.jpg

My brother and his Apex near Wakefield.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40414.jpg

Me on trail 3 heading north out of Hancock.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40415.jpg

My brother in the same spot.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40416.jpg

My brother on the trail to Dreamland.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40417.jpg

Me on the trail to Dreamland.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40418.jpg

Todd and the sleds on the same trail.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40419.jpg

My brother and Todd at High Rock Bay.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40420.jpg

Todd and I at High Rock Bay.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40421.jpg

Looking accross the water at the snowy shore line at High Rock Bay.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40422.jpg

Looking out over the big lake to the north.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40423.jpg

The sleds at High Rock Bay.
http://www.johndee.com/discuss/messages/32607/40424.jpg

john
02-06-2007, 05:21 PM
hey there guy... i think maybe you ought to try again...

john
02-06-2007, 05:23 PM
never mind... my fault they look good... my computer was just taking too long to load

danny
02-08-2007, 10:05 AM
Nice pics looks like you had some good snow ehh?