PDA

View Full Version : Not able up upload attachments



semper83
03-04-2017, 07:16 PM
Trying to upload a .png and/or .jpg file type but it keeps erring out. Any ideas?

semper83
03-04-2017, 07:24 PM
Disregard. It was an issue with Safari. Google Chrome allowed me to upload.

xcr440
09-05-2017, 10:39 AM
I'm getting the Not Able To Upload - tried both browsers, any ideas?

Paul
09-05-2017, 10:52 AM
Does it give an error?

xcr440
09-05-2017, 12:36 PM
Does it give an error?

"Upload of file failed" - nothing more, that I can find.

Tracker
09-05-2017, 03:42 PM
so your clicking the radio button to upload from my pics....or imbedding a code from a web site into images....or what? you gotta be specific and also tell exactly how your trying as there are 20 different ways now

PS...I gave step by step in here also

http://forum.johndee.com/vbulletin/showthread.php?51458-I-have-an-easy-way-to-resize-pictures

sweeperguy
09-05-2017, 06:30 PM
so your clicking the radio button to upload from my pics....or imbedding a code from a web site into images....or what? you gotta be specific and also tell exactly how your trying as there are 20 different ways now

PS...I gave step by step in here also

http://forum.johndee.com/vbulletin/showthread.php?51458-I-have-an-easy-way-to-resize-pictures

Obviously there is some sort of glitch.
As xcr440 has posted pics before. So he knows how to, but its not working as normal.

Tracker
09-06-2017, 10:35 AM
Obviously there is some sort of glitch.
As xcr440 has posted pics before. So he knows how to, but its not working as normal.

o ok...so he knows how to do it...and there's no glitch....but there is operator error....uncheck retrieve locally there XCR440 to show pics if its an addy...this one is with radio button

57094

xcr440
09-06-2017, 11:39 AM
Well, since it didn't work as it has for me in the past, perhaps I have a size issue on a pic - I will look at that when I get a chance. It just didn't tell me that, and I thought in the past it had.

Paul
09-06-2017, 11:47 AM
The board software is supposed to resize images on its own if they are too large. I will take a look also and see if there is anything going on.

xcr440
09-06-2017, 12:44 PM
Weird, there must be something different on MY laptop, just tried this on my work machine, and it appears to work...... I'll take a look at that machine later. Save your time for now Paul!

Paul
09-06-2017, 12:47 PM
Check Java, and Flash.

Cirrus_Driver
10-20-2017, 10:03 PM
Works fine, after much fiddle F'ing around.

gkolar
10-25-2018, 11:31 AM
For anyone having issues with uploading pictures/attachments, make sure your profile settings are set to enhanced interface (mine was set to basic). Its in the misc. options down near the bottom. I was resizing pictures, doing everything as others specified in various threads and still kept getting upload errors. Nothing would upload. Once I made that change everything worked. Thanks Tracker for calling me to talk me through the process and then helping me diagnose and correct.