Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Central MN
    Posts
    523

    Default Private messages

    I don't believe my "private messages" are working.................

    I have sent a couple but it does not show that I have, and another member said they sent me one and nothing shows up. Do I have to change some thing on my end?

    Any help would be great

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Central Michigan
    Posts
    4,940

    Default

    The board had a duplicate of your account for some reason so that was part of the problem. Now if somone sends you a PM you should be able to receive it. There is also another setting to save a copy of sent messages, this was set to no, so it wasn't keeping a copy of messages that you have sent. I set this to yes for you, you can change this setting yourself under your user CP.

    Paul

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Central MN
    Posts
    523

    Default

    thanks for the help!

  4. #4
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Traverse City, MI
    Posts
    349

    Default

    Not sure if my Private messages is working. I received a message about three weeks ago, but have never heard if any of my messages outbound were received.

    I just went in today and changed my profile to keep a copy of the sent messages.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Traverse City, MI
    Posts
    349

    Default

    It seems to be working now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

» John Dee

» July 2021

S M T W T F S
27282930 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

» Stats

Members: 20,412
Threads: 29,652
Posts: 350,759

» Online Users: 121

1 members and 120 guests
Most users ever online was 2,946, 07-12-2019 at 01:11 AM.

» Today's Birthdays

None
Powered by vBadvanced CMPS v4.3.0